Известие
Collapse
No announcement yet.
Това какво е ...
Collapse
X
-
Re: Това какво е ...
Първоначално публикувано от wasp98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...
Comment
-
има една жълта СА 8888 която спира често до мене при студиото и е на мъжа на Ирен Онтева ...Христо ... забравих му фамилията... и е в добро състояние. Секи път заглежда мойта, аз пък неговата
готина е много на живоAlfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Първоначално публикувано от properима една жълта СА 8888 която спира често до мене при студиото и е на мъжа на Ирен Онтева ...Христо ... забравих му фамилията... и е в добро състояние. Секи път заглежда мойта, аз пък неговата
готина е много на живоsigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
Първоначално публикувано от KGBПървоначално публикувано от properима една жълта СА 8888 която спира често до мене при студиото и е на мъжа на Ирен Онтева ...Христо ... забравих му фамилията... и е в добро състояние. Секи път заглежда мойта, аз пък неговата
готина е много на живопокрай него елитните ****** ше разберат че гъзарите карат и Алфа
майтап
Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Май не беше същия...така, че явно някой друг е бил с колицатаsigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
Comment